Fotografiekamp - voor kinderen van 9 tot 12 jaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We starten met de technische eigenschappen rond het fototoestel zelf: hoe werkt het diafragma, voor wat staat ISO, enz… We gaan terug in de tijd om uit te zoeken hoe de eerste fototoestellen werkten. De geheimen van een goede belichting komen ook aan bod.


Buiten het maken van portretten, gaan we ook op stap in de onmiddellijke omgeving om foto's te maken, zowel in een bos als op straten en pleinen. We werken met kleur en water. En hoe kan je het best snel bewegende personen of objecten fotograferen? Of hoe laten we een model poseren?


Ten slotte is er ook het digitale aspect, want wie wil zijn foto's niet bewerken op computer?! Hoe bewerken we foto's, welke softwarepakketten bestaan er buiten het gekende Photoshop?


Begeleider van het fotografiekamp is fotografe Lisa Bilterijst.


Opgelet: breng eigen fototoestel of smartphone mee, plus een dagelijks lunchpakket!.


Cursusgeld: 50 euro. Inschrijven kan in de bibliotheek (enkel contante betaling) of online (bij online inschrijven wordt een administratiekost aangerekend). Het cursusgeld van 50 euro is voor de 3 dagen, niet per dag!


Heb je een geldige vrijetijdspas? Meld je dan aan bij de balie in de bibliotheek, samen met je vrijetijdspas, om je in te schrijven. Met vrijetijdspas betaal je slechts 12,50 euro.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Waar

Openbare Bibliotheek Geraardsbergen

Organisatie

Bibliotheek Geraardsbergen