Geraardsbergse Chantillykant versus kantsculpturen van Marjolaine Salvador-Morel

Bezoek samen met onze gids het vernieuwde Geraardsbergse Chantillykant-museum en de tijdelijke expo over innovatieve kantsculpturen van Marjolaine Salvador-Morel.



Ontdek de betoverende wereld van kant met onze exclusieve gegidste rondleiding door de tijdelijke expo "Synergie" van de gerenommeerde kunstenares Marjolaine Salvador-Morel.
Met deze unieke tentoonstelling neemt ze op een unieke en originele manier deel aan de geschiedenis van de naaldkant in Geraardsbergen. Haar organische constructies van nylon- en gouddraad zijn een eerbetoon aan de natuur tussen hemel en aarde.


Tijdens de rondleiding neemt een ervaren gids je mee langs adembenemende kunstwerken die het delicate kantwerk van Salvador-More in al zijn pracht tonen. U krijgt een uniek inzicht in de technieken en inspiratiebronnen van de kunstenares, en ontdekt hoe zij de eeuwenoude ambachtelijke vaardigheden combineert met moderne kunstvormen om zo tijdloze meesterwerken te creëren.


Deze rondleiding biedt u de kans om meer te leren over de rijke geschiedenis van kant, de persoonlijke verhalen achter de kunstwerken en de creatieve processen die leiden tot hun ontstaan. De gids vertelt hoe haar kunstwerken in dialoog gaan met de historische omgeving van het Stadhuis, de Sint-Bartholomeuskerk en de Musea Hunnegem. Laat u verrassen door de finesse en elegantie van deze expositie, en ervaar hoe kunst en ambacht elkaar ontmoeten in perfecte synergie.


Mis deze bijzondere kans niet om deel te nemen aan een rondleiding die je waardering voor kantwerk naar een hoger niveau tilt. Reserveer nu je plek en laat je inspireren door de magie van Marjolaine Salvador-Morel's "Synergie"!



Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

Infokantoor Visit Geraardsbergen